Clubbericht 23 november 2015 
 
 


Beste TFC'ers,

 

Reminder
Het laatste clubbericht is alweer een paar dagen geleden dus tijd om het geheugen op te frissen.
 
De maandhopman voor de tocht van 28 November is er uit. Er staat jullie weer wat moois te wachten als het weer zich natuurlijk weer van zijn goede kant laat zien. Een beetje koeler als de laatste weken mag geen probleem zijn want de lange broek hoort ook tot het clubtenue.
 
Maandtocht November
Na de tocht langs de plassen van het groene hart gaat de reis deze keer naar Reeuwijk en zal een vorige maand niet in het parcours opgenomen plas in het groene hart alsnog worden aangedaan. Daar de tocht onder de 100 km gepland is, wordt er veelal op bekend terrein gereden maar onze hopmannen kennende zullen er vast en zeker minder bekende paden zijn opgenomen. Kortom, laat je verrassen.
 
Vertrek zo als te doen gebruikelijk om 09:00 uur aan de pomp, lunch in Reeuwijk a 5 euro eigen bijdrage en terug in Noorwijk rond 2 uur.
 
Website
Dat de TFC midden in het leven staat bleek recentelijk. Vandalen hebben toegang tot onze site weten te krijgen en er misbruik van gemaakt. Onze provider liet ons weten dat er grote hoeveelheden spam mails zijn verstuurd en heeft maatregelen genomen om dit tegen te gaan. Dit heeft direct gevolg hoe we de site kunnen gebruiken. We zijn nog in gesprek over wat verantwoord is en wat niet en komen hierop terug zodra er beslissingen genomen zijn.
 
Voor nu betekent het dat alle users uit het systeem zijn verwijderd en er daarom geen toegang meer is tot het beveiligde gedeelte van de site. De kleding en materiaal lijst hebben we terug geplaatst echter zonder de prijzen. De materiaalbeheerders staan deze ter beschikking. Fietspraat, jammer genoeg veel te weinig gebruikt, is buitendienst gesteld, net als de mogelijkheid om foto’s te uploaden, wat overigens ook veel te weinig gebeurde. Foto’s kun je daarom sturen naar het mail adres van het bestuur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Belangrijke data
Neem even de agenda erbij zodat je er straks bij kunt zijn:
 
29 December 2015 17:00 uur – Oudejaarsborrel
 
De oudejaarsborrel zal dit jaat plaatsvinden op Dinsdag 29 December in de inmiddels welbekende locatie van De Sportvisser aan de Bosweg naast de KNRM. Aanvang is om 17:00 uur en afsluiten doen we om 21:00 uur. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Het goede humeur dien je zelf mee te nemen.
 
11 Februari 2016 19:30 uur - Algemene Leden Vergadering
De ALV (algemene leden vergadering) zal worden gehouden op Donderdag 11 Februari 2016. Afgetrapt wordt er om 19:30 uur in het gebouw van De Sportvisser aan de Bosweg naast de KNRM. Na de pauze hebben we plaats ingeruimd voor een spreker. Noteer deze dagen in jullie agenda's. Een grote opkomst wordt zeer op prijs gesteld.
 
31 December 2015 23:59 uur – Sluiting contributie 2016
Voor een ieder, die nog geen gevolg heeft gegeven aan de oproep voor de contributiebetaling voor 2016, een herinnering dit graag (lang voor) bovenstaande datum te doen. Dit bespaart de penningmeester (Kees) de moeite om herinneringen te versturen. Met de ALV in het vooruitzicht heeft hij wel wat anders te doen.
 
Bankrekening: NL95 INGB 0001 4188 75 Ten name van: CJH Mertens
Bedrag: 50,00 €uro Onder vermelding van: Contributie 2016
 
De TFC, gekraakt maar niet gebroken!
 
Groeten

Dirk
Dank