Clubbericht 25 augustus 2015  
 
 


Beste TFC'ers,
 

 

de maandtocht van augustus is alweer a.s. zaterdag! De daghopman meldde het volgende: De geprogrammeerde Dammentocht is verschoven naar volgende maand en of het voor volgende maand geplande Rondje Delft dan nu verreden wordt is en blijft de vraag. Kortom laat je verrassen en kijk waar je zaterdag heen wordt gevoerd. De volgende gegevens dan toch nog om rekening mee te houden:

Vertrek 08:00 uur bij de pomp
Afstand ca. 140 km
Koffie/broodje onderweg (eigen bijdrage 5 €)
Korter terug mogelijk (BP (by pass) en LZ (lang zat) groepen)
Aankomst in Noordwijk tussen 14:30 en 15:00 uur

De weersvoorspelling voor zaterdag is bijzonder goed, met 25° C, zuiden wind, kracht 3 (volgens de weer app op onze site!!). Mocht het desondanks toch wijzigen, berichten we hierover of als het een laatste moment beslissing wordt, kijk vrijdagavond dan op de web site  bij “Fietspraat” (eerst inloggen!!).

De TFC is zeer verheugd met de toetreding van een nieuw lid t.w. Sem den Braber. Er zijn maar weinig verenigingen waar geen leeftijdsgrens voor het lidmaatschap is vastgesteld. De TFC is er hier een van. Wij doen niet aan leefdtijd, wij doen aan fietsen. Wel zijn we erg gelukkig dat de gemiddelde (ja daar doen we dan weer wel aan, aan gemiddelden) leefdtijd van onze leden fors naar beneden is bijgesteld.  
Als 75e lid heeft de TFC Sem de eerste 10 jaar van contributie vrijgesteld. Uit betrouwbare bron hebben we vernomen dat Sem a.s. zaterdag zijn kruid nog droog houd. Hij is immiddels wel begonnen met droogfietsen. Om zijn talenten te ontplooien is een full time trainingskamp onder de bezielende leiding van Mascha in het Alrijne te Leiden gestart. Met de daar aanwezige medische begeleiding en het toeziend oog van zijn manager wordt er naar topvorm toegewerkt.
 
 
 
Sem      Maandtocht July 02a
 
Na lidnummer 75 (links) komt nummer 76 (rechts) en daarvoor heeft Cleem Verweij zich gemeld. Cleem heeft al een aantal keer zeer verdienstelijk meegereden zodat we jullie nu vragen of er redenen zijn, zijn aanvraag voor het lidmaatschap niet te belonen. Graag jullie reactie voor het eind van de maand.

Volgende week vrijdag 4 september is weer de eerste vrijdag van de maand. Zoals te doen gebruikelijk het moment om eens bij te praten in De Rosser tussen 5 en 7 uur onder het genot van een biertje/wijntje (eerste van de club). Daar wil je toch bij zijn!

De design afdeling van Achmea heeft een nieuw logo voor de TFC ontworpen. Een en ander was nodig daar het logo van van onze hoofdsponsor Zilveren Kruis is aangepast (het nieuwe logo staat al enige tijd op onze site). Binnenkort hopen we ons nieuwe logo op de web site te kunnen presenteren.

De TFC altijd in beweging!
 
Groeten

Dirk

 
 
  www.tfczilverenkruis.nl | Contact