{readonline}indien niet goed leesbaar » view it online.{/readonline}
 
  Clubbericht 3 augustus 2015  
 
 
Beste TFC'ers,
 
de maandtocht van juli 2015 is op 1 augustus verreden onder werkelijk schitterende weersomstandigheden. Het besluit van hopman Dick van Leeuwen om de rit een week te verschuiven pakte zeer goed uit. Voor het verslag kijk op de site.
De web master kon helaas niet deelnemen aan de maandtocht daar hij druk is met de voorbereiding van het beveiligde gedeelte van de site. Hier komen twee nieuwe ding tot ons:
  1. Een communicatie bord “Fietspraat” waar iedereen mededelingen kan achterlaten. B.v. het regent ’s morgens en ik wil om 2 uur een ritje gaan maken.Ik plaats dit in “Fietspraat” en een ieder die het leest kan dan reageren en/of bij de pomp verschijnen om het ritje gezamenlijk te gaan maken.
  2. De voorraadlijst “kleding en materiaal” maar nu met de huidige prijzen en actuele aantallen (met dank aan de commissieleden Jan en John). De voorraadlijst onder “Informatie” zal op termijn verdwijnen.
De web master zal een ieder met een e-mail adres binnenkort (per e-mail) een gebruikersnaam en wachtwoord toesturen. Hiermee kan je je aanmelden op de home page van de site (rechts onder de sponsoren) en krijg je de extra mogelijkheden ook getoond boven in het scherm direct onder het logo van de TFC.
Voor de digibeten onder ons: je kunt tijdens de ritten natuurlijk hulp en/of uitleg vragen aan de collegae coureurs maar de web master wist te verzekeren dat de leden kennende hij geen problemen voorzag daar het zich allemaal vanzelf wijst (nou dat hopen we dan maar :-)).
 
TFC Zilveren Kruis: volop in beweging!
Groeten
Dirk

 
 
 
  www.tfczilverenkruis.nl | Contact