Clubbericht 3 september 2015
 
 
 
 
Beste TFC'ers,
 
 
we zijn deze week door Piet Groen gevraagd of het voor de leden van de TFC interessant kan zijn om aan een afstudeerproject mee te doen. We vallen nogal in de doelgroep (mannen van 40 - 70) en daarom willen we jullie vragen Piet's informatie en voor de geintresseerden de bijlage te lezen. Bij belangstelling kun je Piet hierover informeren via zijn email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
----------------------------------------------------------------------------
Op uitnodiging van bevriende longarts Mr. H.C.J. van Klink, werkzaam in het Diaconessenhuis (Alrijne Zorggroep) in Leiden bestaat de mogelijkheid om je aan te melden voor een afstudeeronderzoek van een longarts in opleiding, mevrouw  Mw. Diane Ganzevles–Hoogervorst. Het betreft een Oxycom test welke is gericht op onderzoek naar de maximale zuurstofopname bij mannen van 40 tot 70 jaar.
 
Voor dit vrijwillige onderzoek denk ik dadelijk aan mijn fietsvrienden van de TFC Zilveren Kruis. In de bijlage van deze mail is aanvullende informatie over het onderzoek en de fietstest bijgevoegd. 
De deelnemers aan het onderzoek krijgen 2 afspraken in een vaste combinatie. De afspraak wordt of op maandag en woensdag, of op dinsdag en donderdag, vanaf 16.00 uur.
Dit is vanwege het onderzoeksprotocol een vaste combi, waar niet vanaf kan worden geweken.
 
Er zijn geen kosten verbonden aan de testen. De testgegevens worden anoniem verwerkt.
 
Na de tweede afspraak kunnen de deelnemers aan het onderzoek, indien gewenst, een kopie van uw testresultaten meekrijgen.
 
De onderzoeken starten vanaf maandag 7 september a.s. Geïnteresseerden kunnen zich in eerste instantie bij mij (Piet Groen) aanmelden. Doe Het Nu! (voor zolang er plaats is…)
--------------------------------------------------------------------------------
De TFC blijft in beweging!
 
Groeten

Dirk

 
 
 
  www.tfczilverenkruis.nl | Contact