Clubbericht 23 februari 2015 

 

Maandtocht zaterdag 28 februari

Het jaarprogramma geeft aan dat Dick van Leeuwen de liefhebbers een Rondje Amsterdam voorschotelt. Dit is echter geen zekerheid daar het programma naar goeddunken van de wegkapitein altijd aangepast kan worden. De geschatte afstand zal rond de 90 km zijn. Kortom geen reden om niet massaal aan de start te verschijnen. Starttijd is vastgesteld op 9:00 uur. Koffie onderweg van de club! Zoals deze week in het nieuws was te lezen wordt er landelijk gepromoot dat fietsgroepen geleid worden door getrainde / gecertificeerde kopmannen. De TFC rijdt al jaren door het land onder aanvoering van zeer bekwame lieden, desondanks aan de volgers het verzoek hun aanwijzingen op te volgen en zo samen de veiligheid van ons en anderen zeker te stellen.

Tanken bij Peut

Ook de TFC heeft zich bij Peut (Abswoude) aangemeld om iedereen die de TFC een warm hart toedraagt in de gelegenheid te stellen te sponseren. In de brochure van Peut is te lezen: Per getankte liter dragen wij 1 cent af aan een goed doel of vereniging. Welk doel dat is, dat bepaalt de klant zelf op de iPad aan de kassa. Op een TV scherm in de shop worden de gespaarde bedragen direct vermeld en opgeteld. Twee maal per jaar ontvangen alle deelnemers het gespaarde bedrag van ons. Wij verwachten per jaar totaal tussen de € 25.000,- en € 30.000,- te kunnen schenken aan de deelnemende verenigingen en goede doelen. Afhankelijk van de keuze van de klanten en van het enthousiasme van de deelnemers kan dat een behoorlijk bedrag opleveren voor uw vereniging. Dus als je in de buurt bent met een (bijna) lege tank, zoek dan op de bovengenoemde iPad eens naar ons eigen logo.

Logo

Van onze hoofdsponsor Zilveren Kruis Achmea hebben we te horen gekregen dat het door de TFC gevoerde logo niet meer up-to-date is. Met de design afdeling is contact gelegd en er wordt druk gewerkt om tot een gemoderniseerd logo te komen dat dan aangepast zal worden aan de nieuwe huisstijl van Zilveren Kruis Achmea. We houden jullie op de hoogte zodat er bij het tanken geen misverstanden ontstaan welk logo op de iPad te gebruiken zodat Kees de centjes kan bijschrijven..

Meerdaagse 2015

Nog maar een paar maandjes en het is zo ver, de jubileum uitvoering van de Meerdaagse gaat van start. Het nog openstaande bedrag per deelnemer moet voor 1 juni op rekening NL95 INGB 0001 4188 75, t.n.v. C.J.H. Mertens, inz. ToerFietsClub, o.v.v. Meerdaagse 2015. zijn bijgeschreven om de dan noodzakelijke betalingen aan derden te kunnen doen. Het resterend bedrag hoeft niet in 1x te worden betaald want Kees heeft er geen probleem mee als het bedrag door meerdere deelbetalingen voldaan wordt. Hoofdzaak is dat alle betalingen op tijd binnen zijn.

Banden

Zoals tijdens de jaarvergadering is besloten worden de binnenbanden met 1 Euro verhoogd om weer kostendekkend te zijn. De buiten-banden gaan om dezelfde reden ook iets in prijs omhoog t.w. 1 voor 22,50 € en 2 voor 40,00 €. De 25 mm banden (voor de winterperiode) zullen op korte termijn vanuit het magazijn leverbaar zijn. Mochten de prijzen onverhoopt afwijken, melden we dit zo spoedig mogelijk. Voor het ophalen in de sporthal wel eerst even een afspraak maken; tel. 071-3615493 van maandag t/m vrijdag tussen 7 en 18 uur.

AD Bokaal

De AD Bokaal staat dit seizoen al voor 29 maart op het programma en wordt voorafgegaan door de naar 21 maart verschoven maandtocht. Voor de vaste winterslapers altijd een beetje problematisch om goed geprepareerd aan de start te staan van de opening van ons wielerseizoen. En nu dus al in maart! Onder de diehards, die ook onder winterse omstandigheden hun paarden laten draven, is het gesprek van de dag wie in dit jubileumjaar als winnaar uit de bus zal komen. Hoe goed moet je voorbereiding zijn om je te voegen in het illustere gezelschap van namen welke gegraveerd staan op de AD Bokaal. Wie kan zich gaan rekenen tot clubicoon? Dus klim op je fiets, bereid je goed voor zodat je jezelf niets kan verwijten als je dit jaar (weer) net niet de bloemen in ontvangst mag nemen. Er kan er ten slotte maar een met de eer gaan strijken. Dirk