Sponsorovereenkomst feestelijk getekend

 

Dinsdag 22 november 2016 om 14:30 is de vernieuwde sponsor overeenkomst tussen hoofdsponsor Zilveren Kruis en ToerFietsClub Zilveren Kruis getekend. De sponsoring, die meer dan 25 jaar geleden begon, is verlengd met 4 jaar en heeft als gevolg dat alle actieve leden in een geheel nieuw tenue zijn gestoken.

 

  Paul en Norbert 2 Ondertekening 2

 

Norbert Hoogers en Paul Overmars, resp. de huidige en de eerste Zilveren Kruis ondertekenaar van de sponsorovereen-komst met de TFC Norbert Hoogers (Zilveren Kruis), Arie Duijndam (TFC) en Dirk Hazenoot (TFC) tekenen de hernieuwde sponsorovereenkomst
   

De ondertekening van de overeenkomst door Norbert Hoogers, voorzitter directie Zilveren Kruis, Arie Duijndam (voorzitter TFC) en Dirk Hazenoot (secretaris TFC) vond plaats in het Zilveren Kruis gebouw aan het station in Leiden onder de toeziende ogen van Lies van Berkel (Zilveren Kruis Sponsoring & Events) en een twintigtal, in het nieuwe tenue gehulde, leden van de TFC Zilveren Kruis die de reis naar Leiden op de fiets hadden gemaakt. Onder de TFC leden ook Paul Overmars, die als toenmalig directeur van Zilveren Kruis de eerste overeenkomst tekende namens de sponsor.

 

Ondertekening 1 

 

Onder het toeziend oog van een twintigtal TFC’ers wordt de hernieuwde sponsorovereenkomst getekend.

 

Ondertekening

 

Nu alle actieve leden in het bezit zijn van een eenduidig tenue zullen de officiële ritten van de TFC weer als “blauwe trein” verreden worden. De” blauwe trein” is niet alleen aan de kleur herkenbaar maar ook aan het voorbeeldig gedrag op de weg, iets waar menig fietsclub weleens van wordt beticht de hand mee te lichten. De TFC houdt zich aan de verkeersregels en is heer (en dame) in het verkeer. Mocht U ze toch eens horen roepen, het is niet voor/tegen U maar om de rijders in de groep te waarschuwen voor obstakels en gevaarlijke situaties. Het is maar dat U het weet.